Puhallusvilla on luotettava valinta

Hyvä eristys tuo säästöä ja lisää asumismukavuutta

Asumismukavuudessa lämpötila ja vedottomuus ovat ehkä se tärkein tekijä, laadukas puhallusvilla ratkaisee molemmat ongelmat. Riittävällä eristyksellä taataan kodin tasainen ja miellyttävä lämpötila. Nykyiset säädökset energiatehokkaasta rakentamisesta asettavat osaltaan lisävaatimuksia eristykselle. Etenkin vanhoissa taloissa eristys on usein riittämätön. Seinien purut voivat olla painuneet, ylöpohjassa on vanhat kutterilastut ja lattia tuntuu jalan alla kylmältä. Talon sisäpintojen lämpötilaa kannattaa tarkkailla ja harkita lisäeristystä tai eristyksen uusimista, jos pinnat tuntuvat kylmiltä. Uudisrakennuksissa eristys kannattaa hoitaa kerralla kuntoon niin välttyy tulevaisuudessa eristemurheilta.

Puhallusvilla sopii sekä vanhaan että uuteen taloon. Molemmissa tapauksissa eristys kannattaa tilata alan ammattilaiselta.

Puhallusvilla on kustannustehokas

Puhallusvilla on puhallettava eriste, joka soveltuu hyvin alapohjan, seinien ja yläpohjan eristämiseen. Etenkin vanhoja taloja lisäeristettäessä puhallusvilla on usein helpoin ja kustannustehokkain vaihtoehto. Puhallusvillana voidaan käyttää kivivillaa, valkovillaa, lasivillaa ja selluvillaa. Me uudenmaan puhallusvillassa olemme keskittyneet selluvillan sekä valkovillan puhallukseen. Puhallusvillalla saadaan aikaan hyvin tiivis ja tasainen eristys. Sillä ei tule eristykseen lainkaan rakoja eikä sen asentamisessa mene aikaa eristeen muotoilemiseen oikean kokoiseksi. Yläpohjassa eristeen paksuus on 500mm, nykymääräysten mukainen. Lattioita eristettäessä lattia ylitäytetään, eli villaa puhalletaan reilu kerros ja painetaan kasaan. Näin saadaan tiivis ja lämmin eristys päälle tulevan lattian alle. Seiniin täyttö tehdään useimmiten yläpohjan kautta. Asennuksen helppous verrattuna leikattaviin eristeisiin tuo kustannussäästöä. Puhallusvilla puhalletaan suoraan säiliöautosta putkella rakenteisiin, joten sitä ei tarvitse muotoilla ja sovittaa pieniin väleihin. Olemassa olevia rakenteitakaan ei usein tarvitse purkaa.  Näin säästyy aikaa ja rahaa. Muista myös saneerauskohteista saatava kotitalousvähennys!

Puhallusvilla on ekologinen ja hengittävä vaihtoehto

Puhallusvillana käytetty selluvilla on kierrätysjätepaperista valmistettua eristettä. Se on ekologinen, nopea, luotettava, lämmin ja edullinen eristysvaihtoehto. Uusiutuvasta materiaalista ja vieläpä kierrättämällä valmistettu selluvilla on 100 % ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta. Puhallusvilla on palo- ja homesuojattua eristettä. Yksi eduista on lisäksi se, että pieneläimet, kuten hiiret ja muurahaiset, eivät viihdy eristeessä. Puupohjainen puhallusvilla soveltuu myös vanhojen talojen purueristeen rinnalle. Puhallusvilla on hengittävä ja luonnonmukainen materiaali, jonka ansiosta talon rakenteet hengittävät luonnollisesti ja asukkaat saavat nauttia terveestä sisäilmasta.

Puhallusvilla on vanha keksintö ja sitä on käytetty hyvin pitkään. Se keksittiin 20-luvulla ja Suomessa sen käyttö aloitettiin jo 50-luvulla. Käytämme pelkästään kotimaisista raaka-aineista tehtyä eristettä.

Puhallusvillan ammattilainen vuosien kokemuksella

Uudenmaan Puhallusvilla palvelee yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä Järvenpäässä ja Uudellamaalla. Yrityksellämme on jo yli 10 vuoden kokemus alalta.

Puhallusvilla saadaan vaivatta paikalleen itse valmistamillamme puhalluslaitteilla. Yrityksemme juuret ovatkin puhalluslaitteiden valmistuksessa.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan eristystarpeistasi. Tarvittaessa tulemme paikan päälle käymään ja katsomaan millainen eristettävä kohde on. Kun olemme saaneet tarpeeksi informaatiota, teemme työstä teille tarjouksen ja sen jälkeen itse puhallustyön sovittuna aikana. Toimitusaikamme vaihtelevat työjonosta riippuen yhdestä päivästä kahteen tai kolmeen viikkoon.

Soita meille – Uudenmaan Puhallusvilla laittaa eristyksesi kuntoon!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Uudenmaan Puhallusvilla Oy
Kaskitie 32
04410
JÄRVENPÄÄ
info@uudenmaanpuhallusvilla.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!