Puhallusvilla on luotettava valinta

Hyvä eristys tuo säästöä ja lisää asumismukavuutta

Asumismukavuudessa lämpötila ja vedottomuus ovat ehkä se tärkein tekijä, laadukas puhallusvilla ratkaisee molemmat ongelmat. Riittävällä eristyksellä taataan kodin tasainen ja miellyttävä lämpötila. Nykyiset säädökset energiatehokkaasta rakentamisesta asettavat osaltaan lisävaatimuksia eristykselle. Etenkin vanhoissa taloissa eristys on usein riittämätön. Yläpohjassa on vanhat kutterilastut ja lattia tuntuu jalan alla kylmältä. Talon sisäpintojen lämpötilaa kannattaa tarkkailla ja harkita lisäeristystä tai eristyksen uusimista, jos pinnat tuntuvat kylmiltä. Uudisrakennuksissa eristys kannattaa hoitaa kerralla kuntoon niin välttyy tulevaisuudessa eristemurheilta.

Puhallusvilla sopii sekä vanhaan että uuteen taloon. Molemmissa tapauksissa eristys kannattaa tilata alan ammattilaiselta.

Puhallusvilla on kustannustehokas

Puhallusvilla on puhallettava eriste, joka soveltuu hyvin ala- ja yläpohjan eristämiseen. Etenkin vanhoja taloja lisäeristettäessä puhallusvilla on usein helpoin ja kustannustehokkain vaihtoehto. Puhallusvillana voidaan käyttää kivivillaa, valkovillaa, lasivillaa ja selluvillaa. Me Uudenmaan Puhallusvillassa olemme keskittyneet selluvillan sekä valkovillan puhallukseen. Puhallusvillalla saadaan aikaan hyvin tiivis ja tasainen eristys. Sillä ei tule eristykseen lainkaan rakoja eikä sen asentamisessa mene aikaa eristeen muotoilemiseen oikean kokoiseksi. Yläpohjassa eristeen paksuus on 500 mm, nykymääräysten mukainen. Lattioita eristettäessä lattia ylitäytetään, eli villaa puhalletaan reilu kerros ja painetaan kasaan. Näin saadaan tiivis ja lämmin eristys päälle tulevan lattian alle. Asennuksen helppous verrattuna leikattaviin eristeisiin tuo kustannussäästöä. Puhallusvilla puhalletaan suoraan säiliöautosta putkella rakenteisiin, joten sitä ei tarvitse muotoilla ja sovittaa pieniin väleihin. Olemassa olevia rakenteitakaan ei usein tarvitse purkaa. Näin säästyy aikaa ja rahaa. Muista myös saneerauskohteista saatava kotitalousvähennys!

Puhallusvilla on ekologinen ja hengittävä vaihtoehto

Puhallusvillana käytetty selluvilla on kierrätysjätepaperista valmistettua eristettä. Se on ekologinen, nopea, luotettava, lämmin ja edullinen eristysvaihtoehto. Uusiutuvasta materiaalista ja vieläpä kierrättämällä valmistettu selluvilla on 100 % ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta. Puhallusvilla on palo- ja homesuojattua eristettä. Yksi eduista on lisäksi se, että pieneläimet, kuten hiiret ja muurahaiset, eivät viihdy eristeessä. Puupohjainen puhallusvilla soveltuu myös vanhojen talojen purueristeen rinnalle. Puhallusvilla on hengittävä ja luonnonmukainen materiaali, jonka ansiosta talon rakenteet hengittävät luonnollisesti ja asukkaat saavat nauttia terveestä sisäilmasta.

Puhallusvilla on vanha keksintö ja sitä on käytetty hyvin pitkään. Se keksittiin 20-luvulla ja Suomessa sen käyttö aloitettiin jo 50-luvulla. Käytämme pelkästään kotimaisista raaka-aineista tehtyä eristettä.

Puhallusvillan ammattilainen vuosien kokemuksella

Uudenmaan Puhallusvilla palvelee yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä Järvenpäässä ja Uudellamaalla. Yrityksellämme on jo yli 10 vuoden kokemus alalta.

Puhallusvilla saadaan vaivatta paikalleen itse valmistamillamme puhalluslaitteilla. Yrityksemme juuret ovatkin puhalluslaitteiden valmistuksessa.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan eristystarpeistasi. Tarvittaessa tulemme paikan päälle käymään ja katsomaan millainen eristettävä kohde on. Kun olemme saaneet tarpeeksi informaatiota, teemme työstä teille tarjouksen ja sen jälkeen itse puhallustyön sovittuna aikana. Toimitusaikamme vaihtelevat työjonosta riippuen yhdestä päivästä kahteen tai kolmeen viikkoon.

Soita meille – Uudenmaan Puhallusvilla laittaa eristyksesi kuntoon!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Yhteystiedot

Uudenmaan Puhallusvilla Oy

Levysepänkatu 9

04440 JÄRVENPÄÄ

050 3099 695

info@uudenmaanpuhallusvilla.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Puhallusvilla Oy
Kaskitie 32
04410 JÄRVENPÄÄ

Y-tunnus: 2403973-5
Puh: 0503099695

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Puhallusvilla Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.