Selluvilla on ekologinen valinta

Energiansäästöä eristyksellä

Selluvilla mahdollistaa asianmukaisen ja energiatehokkaan eristyksen luomisen, joka lisää myös asuinmukavuutta. Nykyiset energiatehokkaan rakentamisen säädökset ovat tuoneet lisävaatimuksia eristykselle. Rakennuksen eristyksen tilanne on siis hyvä tarkistaa. Etenkin vanhoissa taloissa kutterilastukerros lattioissa ja yläpohjassa on monesti riittämätön eristys.  Perinteisessä rossipohjassa kannattaa tarkastaa onko lattia ehjä vai ovatko purut päässeet jostain kohtaa valahtamaan ryömintätilaan.

Kannattaa joko ihan käsin tunnustelemalla tai lämpömittarilla mittaamalla etsiä lattioista kylmiä kohtia. Riittämättömän yläpohjan eristyksen huomaa helposti siitä, että talvella talon katto pakkasellakin on sula ja räystäällä roikkuu komea rivi jääpuikkoja. Jos huomaat lämmön karkaavan, kannattaa eristys uusia tai ainakin lisätä eristettä olemassa olevan eristeen päälle. Uudisrakentamisessa on kannattavaa varmistua riittävästä eristyksestä, jotta vältytään tulevaisuuden turhilta ongelmilta. Sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa selluvilla on hyvä valinta ja eristys kannattaa tilata alan ammattilaiselta.

Selluvilla on ekologinen ja hengittävä vaihtoehto

Puhallusvillana käytetty selluvilla on kierrätysjätepaperista valmistettua eristettä. Se on ympäristöystävällinen, nopea, luotettava, lämmin ja edullinen eristysvaihtoehto. Uusiutuvasta kierrätysmateriaalista valmistettu selluvilla on 100 % ekologinen ja ympäristöystävällinen eriste. Selluvilla on palo- ja homesuojattua eristettä. Yksi eduista on lisäksi se, että pieneläimet, kuten hiiret ja muurahaiset, eivät viihdy eristeessä. Puupohjainen selluvilla soveltuu myös vanhojen talojen purueristeen rinnalle tai sijaan. Selluvilla on materiaalina hengittävä ja luonnonmukainen eriste, minkä ansiosta talon rakenteet hengittävät luonnollisesti ja asukkaat saavat nauttia terveestä sisäilmasta.

Selluvillaa on käytetty hyvin pitkään, aina 1950-luvulta asti. Käyttämämme selluvilla on aina kotimaista laatua.

Selluvilla on kustannustehokas

Selluvilla on puhallettava eriste, joka soveltuu hyvin sekä yläpohjan että alapohjan eristämiseen. Selluvilla on usein helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu, kun vanhaan taloon halutaan lisäeristystä. Puhallusvillana voidaan käyttää muitakin materiaaleja kuten, kivivillaa, valkovillaa, lasivillaa. Me Uudenmaan Puhallusvillassa olemme päätyneet käyttämään pääasiassa selluvillaa sen ekologisuuden ja luonnonmukaisuuden vuoksi.

Selluvillan avulla saadaan aikaan hyvin tiivis ja tasainen eristys. Selluvilla on helppo puhaltaa rakenteiden sisään ja sillä saadaan aikaan tasainen kauttaaltaan peittävä eristys. Myös mahdolliset raot ja kolot tulevat täytetyksi. Eristyksen paksuus valitaan kohteen tarpeiden mukaan. Etenkin yläpohjan lisäeristyksessä ei eristeen paksuuteen ole mitään rajoja. Lattian eristyksessä lattia ensin ylitäytetään, eli villaa puhalletaan reilu kerros, minkä jälkeen se painetaan kasaan. Tällä tavoin lattian alle jäävästä eristyksestä tulee tiivis ja lämmin.

Selluvillan asennuksen helppous tuo säästöä kustannuksiin verrattuna leikattaviin eristeisiin. Toisin kuin leikattavassa eristyksessä, ei asentamisessa mene aikaa eristeen muotoilemiseen oikean kokoiseksi. Selluvillaa ei tarvitse muotoilla vaan se puhalletaan säiliöautosta suoraan rakenteisiin. Vanhan talon rakenteitakaan ei yleensä tarvitse purkaa, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Muista myös saneerauskohteista saatava kotitalousvähennys!

Selluvillan ammattilainen Uudellamaalla

Uudenmaan Puhallusvilla palvelee yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä Järvenpäässä ja Uudellamaalla. Yrityksellämme on jo yli 10 vuoden kokemus alalta.

Selluvilla saadaan asennettua vaivatta puhalluslaitteilla, jotka ovat omaa tuotantoamme. Yrityksemme juuret ovatkin laite valmistuksessa.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan eristystarpeistasi. Tarvittaessa tulemme paikan päälle käymään ja katsomaan millainen eristettävä kohde on. Kun olemme saaneet tarpeeksi informaatiota, teemme työstä teille tarjouksen ja sen jälkeen itse puhallustyön sovittuna aikana. Toimitusaikamme vaihtelevat työjonosta riippuen yhdestä päivästä kahteen tai kolmeen viikkoon.

Soita meille – Uudenmaan Puhallusvilla laittaa eristyksesi kuntoon!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 8Jaa

Yhteystiedot

Uudenmaan Puhallusvilla Oy

Levysepänkatu 9

04440 JÄRVENPÄÄ

050 3099 695

info@uudenmaanpuhallusvilla.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Puhallusvilla Oy
Kaskitie 32
04410 JÄRVENPÄÄ

Y-tunnus: 2403973-5
Puh: 0503099695

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Puhallusvilla Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.