Yläpohjan eristys laadukkaasti

Yläpohjan eristys hoituu Uudenmaan Puhallusvillalta nopeasti, luotettavasti ja edullisesti.

Energian säästöä eristyksellä

Asianmukainen ja riittävä yläpohjan eristys on avainasemassa kun puhutaan asumisen energiatehokkuudesta ja asumismukavuudesta. Huonosti eristetty yläpohja päästää lämmön karkaamaan ja näkyy lämmityslaskussa. Nykyiset säädökset energiatehokkaasta rakentamisesta ovat asettaneet lisävaatimuksia etenkin eristykselle. Varsinkin vanhassa talossa eristys kannattaa siis tarkistaa. Perinteinen parinkymmenen sentin kutterilastukerros talon vintillä ei ole lähellekään riittävä. Ensimmäinen merkki siitä, että yläpohja päästää lämpöä harakoille, on sula katto talvipakkasilla ja räystäässä roikkuva jääpuikkorivi. Mikäli epäilet yläpohjan eristyksen olevan talossasi riittämätön, kannattaa eristys uusia tai yläpohja ainakin lisäeristää. Uudisrakennuksissa eristys kannattaa hoitaa kerralla kuntoon, niin välttyy tulevaisuudessa eristemurheilta. Molemmissa tapauksissa yläpohjan eristys kannattaa tilata alan ammattilaiselta.

Yläpohjan eristys kustannustehokkaasti

Puhallusvillaa käyttäen yläpohjan eristys saadaan tehtyä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Puhallusvilla soveltuu etenkin vanhojen talojen vinteille, jotka ovat usein matalia, hankalakulkuisia ja täynnä pieniä koloja ja sokkeloita. Eristelevyjen leikkaaminen siten, että jokainen kolo tulee täytetyksi, on käytännössä mahdotonta. Puhallusvilla on eristepurua, joka puhalletaan eristettävään tilaan. Eristettä voidaan puhaltaa haluttu määrä ja sillä saadaan aikaan tiivis, tasainen, kauttaaltaan peittävä matto. Yläpohjan eristäminen puhallusvillalla on nopeaa ja kustannustehokasta. Sen sijaan että kannettaisiin eristepaaleja vintille, leikattaisiin niitä sopiviksi ja yritettäisiin tunkea rakenteiden väliin, puhallusvillan asennus on helppoa ja kustannustehokasta. Eristeauto ajaa pihaasi, asentajat vetävät puhallusletkun yläpohjaan ja puhaltavat eristeen paikalleen. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys remonttikohteissa!

Selluvilla on energiatehokas eriste myös yläpohjaan

Käytämme yläpohjan eristykseen ympäristöystävällistä ja ominaisuuksiltaan erinomaista sellueristettä. Se on valmistettu kierrätyspaperista ja omaa hyvän lämmöneristämiskyvyn.

Sellusta valmistettua puhallusvillaa on käytetty eristeenä Suomessa jo useita vuosikymmeniä. Pitkän käyttöajan kuluessa se on voitu havaita hyväksi ja kestäväksi eristeeksi. Sitä voidaan käyttää yläpohjan eristyksen lisäksi yhtä lailla alapohjan eristämiseen. Selluvilla on palosuojattua ja homesuojattua, joten se on turvallinen eristevaihtoehto. Myöskään pieneläimet, kuten hiiret ja muurahaiset eivät viihdy selluvillassa, mikä edistää eristeen kestävyyttä. Puupohjainen selluvilla sopii myös vanhojen talojen sahanpurueristeen rinnalle lisäeristykseksi. Uusiutuvasta materiaalista ja vieläpä kierrättämällä valmistettu selluvilla on 100 % ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta. Selluvilla on hengittävä ja luonnonmukainen materiaali, jonka ansiosta talon rakenteet hengittävät luonnollisesti ja asukkaat saavat nauttia terveestä sisäilmasta.

Yläpohjan eristys Uudellamaalla

Uudenmaan Puhallusvilla palvelee yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä Järvenpäässä ja Uudellamaalla. Yrityksellämme on jo yli 10 vuoden kokemus alalta.

Työt teemme itse valmistamillamme puhalluslaitteilla. Yrityksemme juuret ovatkin puhalluslaitteiden valmistuksessa.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan eristystarpeistasi.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Uudenmaan Puhallusvilla Oy

Levysepänkatu 9

04440 JÄRVENPÄÄ

050 3099 695

info@uudenmaanpuhallusvilla.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Puhallusvilla Oy
Kaskitie 32
04410 JÄRVENPÄÄ

Y-tunnus: 2403973-5
Puh: 0503099695

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Puhallusvilla Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.